Logga_Konturer_Rund_edited.png

Sprallig kaffesnobb och listmissbrukare. Ganska förvirrad ibland. Oftast. Älskar kramar, snygga kameraremmar och att åka tåg på natten. Jag blir barnsligt lycklig av vackert ljus och kan vara ganska vig om jag kan få till den där bilden. Vig, men inte så värst smidig.

Jag gråter på alla bröllop, är övertygad om att det går fint att leva på enbart choklad och att det är helt ok att skämma bort min franska bulldog Yoshi. Jag väntar fortfarande på mitt brev från Hogwarts och anser helt klart att hundar är det bästa som finns här i världen. Hittar jag rätt serie river jag lätt av en eller två säsonger på en kväll. 

 

Jag älskar att resa, men mitt smultronställe ligger på södra Gotland, långt ifrån stan och med naturen som enda granne.

_21A1391-1 kopiera.jpg

Inspirationen till mig logga är hämtad från kaprifolen som klänger på den soligaste gaveln på sommarstugan. Världens finaste växt. Den ljuvliga doften tar mig tillbaka till sommarloven på Gotland med sommarskrapade ben, mormor i förkläde med en kavel i handen och deg på jäsning. Kvällsdopp, myggbett och hur vi höll oss vakna på nätterna för att titta på stjärnhimlen.

Min sambo, kaffe, bubbel, nya krukväxter och solsken i ansiktet gör mig till en bättre människa och inget gör mig så varm i hjärtat som mina fina gudbarn Kasper, Theodor och Klara. Jo, mat. God mat värmer mitt hjärta. Och min mage. Laga en god vegetarisk pasta och jag är din bästa vän för alltid. Och fika. Fika är gott!


Jag är utbildad bildjournalist men lämnade dagstidningsvärlden för att ta del av något mycket mer spännande. Jag behöver de där nervösa kyssarna, fjärilarna som flyger lite överallt, den villkorslösa kärleken, lyckotårarna och de busiga barnen. Jag är galet svag för skira brudklänningar i spets, stora pampiga buketter och damer i hatt. Men också för mjölktandsgluggar, gräsfläckar på byxorna, bus på stranden, bubblande skratt och choklad på kinderna. Välplanerade fester eller alldagliga vardagar - våra bästa stunder händer lite hela tiden. Och vi måste ta tillvara på

dem.

 

Jag utgår från Malmö men älskar att resa och tar mer än gärna uppdrag över hela landet! Ju mer jag får röra på mig, desto gladare blir jag.

Har ni funderingar, tveka inte att höra av er. Kom och skratta med mig, det blir kul. Jag lovar!

Min Facebook-sida hittar ni på www.facebook.com/fotografelincecilia

Mitt Instagram-konto hittar ni på www.instagram.com/fotografelincecilia