top of page
Logga_Konturer_Rund_edited.png

Fotograf med en förkärlek för berättande, för människor och för att bevara magkänslan och pirret. Jag vill att era fulgarv, nervösa blickar och genuina kärlek ska lysa genom mina bilder. Mina bilder ska kännas och jag vill berätta ER historia.

Jag är en sprallig kaffesnobb som är ganska förvirrad ibland. Oftast. Det bästa jag vet är kramar, kvällsdopp och att bocka av grejer på min to-do lista. Jag blir barnsligt och innerligt lycklig av vackert ljus, har ständigt känslorna utanpå kroppen och väntar fortfarande på mitt brev från Hogwarts. Hundar, vilda sommarbuketter, skrattrynkor och damer i hatt kan vara bland det finaste vi har. Min man, bubbel, nya krukväxter och solsken i ansiktet gör mig till en bättre människa och inget gör mig så varm i hjärtat som mina fina gudbarn Kasper, Theodor och Klara. Jo, mat. God mat värmer mitt hjärta. Och fika. Fika är gott!

 

Fotograf Elin Cecilia.jpg

Sensommaren 2023 fick jag personligen uppleva känslostormarna, fyrverkerierna och allt det där magiska på vårt egna bröllop. Och det var det roligaste jag har har varit med om! Jag har jobbat med bröllop i många år och har såklart förstått storheten i dem, men inte att det skulle vara SÅHÄR stort. Och dessutom, det ökade verkligen mina skills som bröllopsfotograf att få uppleva det hela från er sida!

Efter min examen som bildjournalist arbetade jag en kort runda inom dagspressbranchen innan jag valde den inriktning jag har idag. Förutom alla minnen från spännande möten med människor tog jag med mig vikten och förkärleken av det dokumentära. Jag vill att mina bilder ska kännas i hjärtat. Det ärliga och härliga. Jag vill att ni ska kunna titta på era bilder om tio år och komma igår dofterna, hur gräset kändes, kramarna värmde och hur maten smakade. Välplanerade fester eller alldagliga vardagar - våra bästa stunder händer lite hela tiden. Och vi måste ta tillvara på dem.

Jag utgår från Malmö och jobbar mest runt om i Skåne och Österlen, men reser såklart om jag behövs någon annanstans! Har ni funderingar, tveka inte att höra av er. Kom och skratta med mig, det blir kul. Jag lovar!

Jag jobbar även mot företag för att lyfta er personal, företagsprofil och hjälper er med content, ni är välkomna att kontakta mig för offert.

Min Facebook-sida hittar ni på www.facebook.com/fotografelincecilia

Mitt Instagram-konto hittar ni på www.instagram.com/fotografelincecilia

bottom of page