top of page

Hej!

Jag vet att det är otroligt mycket att hålla koll på när en sån här stor och viktig dag ska planeras. Jag är ingen guru (skojar bara, klart jag är) men jag bidrar gärna med tankar och tips om ni vill. 

Så. Ni ska hitta en fotograf som passar er. Hur vet man det då? Jag har ingen aning, men jag skulle svara magkänsla. I jakten efter den rätta magkänslan kan jag hjälpa er med att förklara hur jag jobbar. 

(Är du inte intresserad av bröllop, utan vill veta mer om mina andra fotograferingar kan du scrolla längst ner)

Hur börjar vi?

Skicka iväg ett mail till mig eller skriv en rad via kontaktformuläret och berätta om er och era tankar kring bröllopsdagen. Jag är rätt så kass på att svara i telefon, men är desto snabbare på mail! Vi börjat där helt enkelt. Inga konstigheter, eller hur?

Och sen då?

Om allt känns bra skriver vi ett avtal och ni betalar 25% av beloppet i bokningsavgift. Vi ses några veckor (eller månader) innan bröllopet för att planera upp dagen och jag vill höra alla era önskemål, tanker, ideér eller funderingar. Vi passar också för att köra en liten fotografering - då är det toppen om det finns möjlighet att vara på samma ställe där vi har tänk ta porträttbilderna på stora dagen. Har ni beslutsångest eller svårt att hitta det perfekta stället hjälper jag er att hitta er sweet spot! Vi lär känna varandra lite bättre, ni får snyggpussas och jag får öva på dåliga skämt. För mig är det allra, allra viktigast att ni ska känna er bekväma och avslappnade framför kameran, och jag hjälper er såklart på resan dit!

Hur länge behöver vi dig då?

 - Om jag hänger med er under tre timmar hinner jag fånga mys och kärlek på ett gäng porträttbilder, jag är med under vigseln och när det är kärlek och grattiskramar tillsammans med nära och kära efteråt. 

 - Hänger jag med i fem timmar hinner vi även med mingel, eller delar av förberedelserna.

 - Är jag med i åtta timmar eller mer fångar jag gråt- och skrattfesten under talen på middagen och kanske till och med när ni svänger de lurviga på dansgolvet. 

 - Mer exakt hur mycket vi kommer hinna med tillsammans bestämmer vi såklart i god tid innan. Allt hänger på avstånd, storlek på bröllop och tempo under dagen. Men som sagt, jag hjälper er gärna i planeringen på väg dit!

Vad får ni? 

Jag levererar minst 30 bilder per fotograferingstimme. När ni är som mest upptagna med att vara kära och nygifta arbetar jag för fullt med att ge era bilder extra kärlek innan ni får de uppladdade på ett eget privat onlinegalleri där ni kan ladda ner bilderna och dela dem med era nära. Ni får även bilderna sparade på en USB-sticka och ett urval framkallade på fine art printar. Leveranstiden varierar beroende på säsong men efter cirka 5-7 veckor får ni era bilder. Bilderna är högupplösta och ni kan framkalla dem när ni själva är redo, jag finns här och hjälper er i val av bildleverantör, fotopapper och andra funderingar. 

 

Vid fotografering mer än tre mil utanför Malmö tillkommer en milersättning på 45 kr/mil (eller pris för tågbiljett). Bokningen är genomförd först när bokningsavgiften är betald och påskrivet avtal är inkommet till mig. 

 

Alla som bokar får (såklart) fri support innan och efter bröllopet. Jag är ärad om jag får vara en del av er stora dag och gör mitt allra yttersta för att fånga ögonblick, detaljer och känslostormar. 

Skulle ni vilja ha något annat än det som finns med på prislistan bakar vi såklart ihop något som passar er!

Busenkelt, eller hur?