top of page

Hej!

Jag vet att det är otroligt mycket att hålla koll på när en sån här stor och viktig dag ska planeras. Jag är ingen guru (skojar bara, klart jag är) men jag bidrar gärna med tankar och tips om ni vill. 

Så. Ni ska hitta en fotograf som passar er. Hur vet man det då? Jag har ingen aning, men jag skulle svara magkänsla. I jakten efter den rätta magkänslan kan jag hjälpa er med att förklara hur jag jobbar. 

(Är du inte intresserad av bröllop, utan vill veta mer om mina andra fotograferingar kan du scrolla längst ner)

Hur börjar vi?

Skicka iväg ett mail till mig eller skriv en rad via kontaktformuläret och berätta om er och era tankar kring bröllopsdagen. Jag är rätt så kass på att svara i telefon, men är desto snabbare på mail! Vi börjat där helt enkelt. Inga konstigheter, eller hur?

Och sen då?

Om allt känns bra skriver vi ett avtal och ni betalar 25% av beloppet i bokningsavgift. Vi ses några veckor (eller månader) innan bröllopet för att planera upp dagen och jag vill höra alla era önskemål, tanker, ideér eller funderingar. Vi passar också för att köra en liten fotografering - då är det toppen om det finns möjlighet att vara på samma ställe där vi har tänk ta porträttbilderna på stora dagen. Har ni beslutsångest eller svårt att hitta det perfekta stället hjälper jag er att hitta er sweet spot! Vi lär känna varandra lite bättre, ni får snyggpussas och jag får öva på dåliga skämt. För mig är det allra, allra viktigast att ni ska känna er bekväma och avslappnade framför kameran, och jag hjälper er såklart på resan dit!

Hur länge behöver vi dig då?

 - Om jag hänger med er under tre timmar hinner jag fånga mys och kärlek på ett gäng porträttbilder, jag är med under vigseln och när det är kärlek och grattiskramar tillsammans med nära och kära efteråt. 

 - Hänger jag med i fem timmar hinner vi även med mingel, eller delar av förberedelserna.

 - Är jag med i åtta timmar eller mer fångar jag gråt- och skrattfesten under talen på middagen och kanske till och med när ni svänger de lurviga på dansgolvet. 

 - Mer exakt hur mycket vi kommer hinna med tillsammans bestämmer vi såklart i god tid innan. Allt hänger på avstånd, storlek på bröllop och tempo under dagen. Men som sagt, jag hjälper er gärna i planeringen på väg dit!