Logga_Konturer_Rund_edited.png

Hej!

Jag vet att det är svinmycket att hålla koll på när en planerar en sån här stor och viktig dag. Och jag är ingen guru (skojar bara, klart jag är!), men jag bidrar gärna med tankar och tips om ni vill. 

Så. Ni ska hitta en fotograf som passar er. Hur vet man det då? Jag har ingen aning, men jag skulle svara magkänsla. I jakten efter den rätta magkänslan kan jag hjälpa er med att förklara hur jag jobbar. 

(Är du inte intresserad av bröllop, utan vill veta mer om mina andra fotograferingar kan du scrolla längst ner)

Hur börjar vi?

Skicka iväg ett mail till mig eller skriv en rad via kontaktformuläret och berätta om er och era tankar kring bröllopsdagen. Jag är kass på att svara i telefon, men brukar vara snabb som tusan på mail! Vi börjat där helt enkelt. Inga konstigheter, eller hur?

Och sen då?

Om allt känns bra skriver vi ett avtal och ni betalar 25% av beloppet i bokningsavgift. Vi ses några veckor (eller månader. Eller dagar. Det är upp till er) innan bröllopet för att planera och lägga upp dagen, men också för att köra en liten fotografering - då är det toppen om det finns möjlighet att vara på samma ställe där vi har tänk ta porträttbilderna på stora dagen. Har ni beslutsångest eller svårt att hitta det perfekta stället hjälper jag er att hitta er sweet spot! Vi lär känna varandra lite bättre, ni får snyggpussas och jag får öva på dåliga skämt (artighetsskratt blir också bra på bild).

Hur länge behöver vi dig då?

 - Om jag hänger med er under tre timmar hinner jag fånga både mys och kärlek för ett gäng porträttbilder, jag är med under vigseln och när det är kärleksexplosion och grattiskramar med nära och kära efteråt. 

 - Hänger jag med i fem timmar hinner vi även med mingel, eller delar av förberedelserna.

 - Är jag med i åtta timmar eller mer fångar jag gråt- och/eller skrattfesten under talen på middagen och kanske till och med när ni svänger de lurviga på dansgolvet. 

 - Mer exakt hur mycket vi kommer hinna med tillsammans bestämmer vi såklart i god tid innan. Allt hänger på avstånd, storlek på bröllop och tempo under dagen. Men som sagt, jag hjälper er gärna i planeringen på väg dit!

Det där finstilta. 

Jag levererar cirka 30 bilder per fotograferingstimme. När ni är som mest upptagna med att vara kära som tusan jobbar jag för fullt med att ge era bilder lite extra kärlek innan de levereras på ett fint USB-minne. Leveranstiden varierar beroende på säsong men efter cirka 5-7 veckor får ni era bilder. Bilderna levereras både i högupplöst format för framkallningar och förstoringar och anpassade för web. 

 

Vid fotografering mer än tre mil utanför Malmö tillkommer en milersättning på 45 kr/mil (eller pris för tågbiljett). Bokningen är genomförd först när bokningsavgiften är betald och påskrivet avtal är inkommet till mig. 

 

Alla som bokar får (såklart) fri support innan och efter bröllopet. Under dagen är jag inte bara snabb med kameran, jag är också en jäkel på att snöra klänningar, knäppa knappar och knyta skor. Jag är tyvärr inte så vass på att knyta flugor men jag har en ganska stark högerarm som är perfekt för att bära både buketter och filtar. Och så är jag duktig på att hålla paraply rakt! På tal om paraply - om det skulle vara tråkigt väder (den där svenska sommaren ni vet...) är det superbra att ha en plan B som innefattar något sorts skydd mot regn. 

 

Skulle ni vilja ha något annat än det som finns med på prislistan bakar vi såklart ihop något som passar er!

Busenkelt, eller hur? Och skitroligt, jag lovar!

Prislista 2019/2020

Bröllop

3 timmar       12 000 SEK

5 timmar       19 000 SEK

8 timmar      28 000 SEK

10 timmar     36 000 SEK

 

Vill du har fina bilder utan att gå i giftastankar?

 

Det går såklart bra ändå! Jag gör mycket mer än bara bröllop och hänger mer än gärna med kära, familjer, gravida, nyfödda eller ja, alla är välkomna. Mina kärleksfotograferingar kostar 2 300 SEK och tar ungefär en timme. Vid fotografering mer än tre mil utanför Malmö tillkommer en milersättning på 45 kr/mil. Bilderna tas aldrig i studio, utan vi håller oss utomhus, där vi kan springa och busa fritt. Skulle vädret vara dåligt bokar vi om. Vill du ha fina bilder, men utan barn, går det såklart lika bra. Har ni några tankar eller ideér, hör av er så styr vi ihop något tillsammans!

Förtag är välkomna att kontakta mig för att bolla ideér eller en offert.